over ons

Camiel Dellaert Beeld de Geluid & Witgoed Expert in Breda

Sinds 1925  aan de Teteringsedijk 183 te Breda actief
 
Camiel Dellaert is gespecialiseerd in de betere Beeld, Geluid & Witgoed apparaten.
Wij vinden een persoonlijk advies aan de klant erg belangrijk. Dat begint met het luisteren naar de klant. Hierbij komen zaken als inrichting van de woonkamer, design wensen, muzikale voorkeur, budget, plaatsing van de luidsprekers en bekabeling aan de orde.
 
Onze speciaalzaak heeft een breed assortiment met de beste merken. U kunt bij ons terecht voor televisies van merken als Loewe, Panasonic, Philips en Samsung, en een brede keuze aan geluidsapparatuur van onder andere Cambridge Audio
 
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in streaming services zoals Sonos en Heos by Denon. Met deze systemen kunt u draadloos muziek in uw huis afspelen en met de handige app voor Android en iOS per kamer bepalen welke muziek waar wordt afgespeeld. Naast dat deze systemen direct leverbaar zijn bieden wij ook installatie en persoonlijk advies.
 
 
Voor meer informatie verwijzen wij door naar de desbetreffende pagina's, die makkelijk via het menu aan de linkerkant te bereiken zijn. Uiteraard bent u altijd welkom om de televisies en geluids- en streamingssytemen offline te bekijken en beluisteren in onze showroom, gelegen aan de Teteringsedijk 183 te Breda.