Loewe

Ultra High Definition.Voor het beste beeld.

Het hoogst aantal Hertz? Fabrikanten roepen vandaag om het hardst dat zij het hoogst aantal Hertz bieden. Onbelangrijk. Wat echt telt is het resultaat. En dat is ons doel: u simpelweg een prachtige, levensechte beeldkwaliteit bezorgen. Zien is geloven. 

Het Ultra-High-Definition-display van de Loewe Connect biedt een vier keer hogere resolutie dan de klassieke Full-HD-toestellen. Foto's of video's in Ultra-HD kwaliteit worden via HDMI, USB-stick of van uw thuisnetwerk prachtig weergegeven.

Het meeste beeldmateriaal dat we vandaag te zien krijgen voldoet nog niet aan de nieuwe standaard. Programma's worden doorgaans nog niet gefilmd met Ultra HD-camera's. Daarom worden de beelden opgewaardeerd zodat u kunt genieten van de Ultra-HD-kwaliteit. Daarvoor is een algoritme nodig. Het Loewe Ultra HD Scaling Algoritme zorgt voor een upscaling van de momenteel beschikbare 1.920 x 1.080 pixels naar maar liefst 3.840 x 2.160 pixels – en dat betrouwbaar en loepzuiver voor zichtbaar meer details en scherpte - ook bij Full-HD programma's.

 
 

Geïntegreerd bioscoopgeluid.Een externe soundbar aanschaffen is overbodig. U heeft alles in 1 slank toestel.

Bij Loewe gaan perfect beeld en perfect geluid hand in hand en dit sinds ons eerste toestel. Zelfs de eerste reeks televisietoestellen waren in 1933 al voorzien van dynamische luidsprekers. In 1981 presenteerde Loewe als eerste in Europa een televisie met stereogeluid.

Vandaag biedt de Loewe Connect een geluidskwaliteit dat kan aansluiten bij veel HiFi en Home-Cinema-systemen - en sommigen zelfs de loef afsteekt. Luidsprekers van twee maal 40 watt genereren een akoestisch vermogen tot 90 dB. Daarbij zorgt een gesloten basreflexbox voor de "groove” en een echt, diep buikgevoel. In de Loewe Connect is een 5.1 Audio Decoder geïntegreerd. U kunt uw televisie dus gebruiken als centerspeaker - voor de echte bioscoopervaring!

Daar dragen ook de Digital Audio Link interface, de Dolby Digital en de dts ondersteuning aan bij. Rondom perfect geluid, weinig kabels, bijzonder efficiënt: De Loewe Connect is echt alles in één.

 
 

Loewe Assist Media 2015.Eenvoudig overzicht. Duidelijk ingedeeld.

Het Loewe Assist Media bedieningssysteem is nog verder geoptimaliseerd. Het is nu nog eleganter en overzichtelijker vormgegeven en biedt u bovendien een eenvoudige en intuïtieve bediening. De duidelijke pictogrammen maken een snelle oriëntatie nog gemakkelijker.

Nieuw is bijvoorbeeld de mogelijkheid om mappen aan te leggen om uw DR+ opnamen in te toekomst nog beter te structureren. Zo vindt u alle opnamen van uw lievelingsserie snel en zonder moeite - zonder lang te hoeven zoeken.

 
 
 
 
 
     
   Loewe DR+.Flexibel opnemen.

In lang vervlogen tijden nestelden onze voorvaderen zich samen rond het vuur. Later werd dat de haard en nog later de televisie. In een dan weer recent verleden zetten wij ons op onze vaste uren klaar voor de buis. Het Journaal van 7, Flikken, The Voice, Goede Tijden, Slechte Tijden,...
Maar vandaag? Vandaag kunnen we zonder problemen nog even verder surfen, de hond uitlaten, de kinderen helpen met hun huiswerk of lekker op stap met vrienden. Onze favoriete programma's hoeven we in elk geval niet meer te missen. We kijken ernaar wanneer wij dat zelf willen. En ook - waar we willen. Dat is voor de meesten van u nog steeds gezellig op de bank. Met je Smart-televisie als controlecenter.

Met Loewe DR+, de geïntegreerde harddisk recorder, kunt u eenvoudig programma's pauzeren, opnemen en streamen naar een ander scherm. De Loewe Connect is uitgerust met een geïntegreerde harde schijf met 1 TB opslagruimte en biedt de volledige DR+ functionaliteit:  het DR+ archief om opnames te archiveren in zelf aangemaakte mappen op de geïntegreerde harddisk of direct op een extern mass storage device.

 
 

Loewe DR+ Streaming en DR+ Follow me.Overal in huis flexibel televisiekijken.

U kent het gevoel wel, u ligt comfortabel op de bank en krijgt het lastig om wakker te blijven. Toch wilt u het televisieprogramma graag uitkijken. Dankzij Loewe Follow Me kunt u de het programma pauzeren en lekker in bed gaan liggen. Op uw toestel in de slaapkamer drukt u op Play en het programma gaat op precies hetzelfde moment verder als u het eerder gepauzeerd had. Geen probleem dank zij DR+ Follow Me - uw televisie volgt u nu (bijna) overal. En uw televisie in de woonkamer wordt direct op standby gezet.

Met de bijbehorende DR+ Streaming functie kunt u bovendien vanuit een andere kamer ook toegang krijgen tot het DR+ archief van uw hoofdtelevisie. Deze functie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om opnames op uw televisietoestel te bekijken vanop uw tablet.

 
 

Loewe Mobile Recording.Overal vandaan en overal naartoe.

Loewe Mobile Recording: Vandaag zit u vast in een meeting, morgen staat u in de file... op tijd in de zetel ploffen voor uw favoriete serie redt u doorgaans niet. Met de Loewe Connect hoeft u zich in dergelijke situaties niet langer te ergeren. Met de Loewe Mobile Recording app programmeert en start u uw opname op de geïntegreerde harde schijf (1TB) gewoon onderweg. Bovendien kunt u uw lievelingsprogramma's bekijken waar en wanneer u maar wilt!

Het enige dat u hiervoor nodig heeft is uw smartphone en een internetverbinding. U opent de nieuwe, gratis Loewe Smart Assist app, tikt in het programmaoverzicht het gewenste programma aan en de rest doet uw Loewe Connect.  Als u weer thuis bent, kunt u uw opnames zelfs op een ander scherm afspelen. De app maakt namelijk connectie met de geïntegreerde harde schijf van uw televisietoestel waardoor u kijkt naar wat u wil, waar en wanneer u dat wilt.

 
 

Loewe Multi Recording.Meerdere programma's tegelijkertijd opnemen.

Wordt er bij u in huis wel eens gekibbeld over naar welk programma er wordt gekeken vanavond? De blockbusters of prime time-uitzendingen staan niet zelden tegelijkertijd op het programma. Ook dat hoeft de gemoederen niet langer te verhitten.

Met de nieuwe functie Loewe Multi Recording kunt u in de toekomst twee programma's tegelijkertijd opnemen en ondertussen zelfs nog een derde programma bekijken*. De Loewe Connect met geïntegreerde harde schijf beschikt over de mogelijkheid om twee opnames tegelijk op te kunnen slaan.

*) Hiervoor kunnen beperkingen bestaan als gevolg van uw aansluiting en/of wettelijke bepalingen door uw provider. Aanvullende informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing van het toestel.

 
 

Loewe Smart Assist App......de naam van een nieuw soort vrijheid.

Via deze app bedient u moeiteloos uw televisietoestel. Raadpleeg bijvoorbeeld de luxe TV-gids voor de komende 7 dagen. Beheer uw Loewe DR+ opname-archief op de externe harde schijf. Geniet van dat alles en meer via de Loewe Smart Assist app voor uw smartphone.

De app is gratis en vanaf einde 2014 verkrijgbaar voor iOS en Android in de App en GooglePlay stores. Een voorwaarde voor het gebruik is een Android-toestel met Jelly Bean (Android 4.1.1) of hoger, of een iOS-toestel met iOS 7 of hoger.

 
 

Loewe Smart tv2move.Televisiekijken. Onafhankelijk. Genieten.

De Smart tv2move app maakt van uw tablet heel gemakkelijk een tweede televisietoestel. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw Loewe-televisie naar Grey's Anatomy in HD kijken, terwijl u op uw tablet een andere zender ontvangt. Daarmee houdt niets u nog tegen om ook van televisiekijken te genieten op ongewone plekken, zoals op uw terras of balkon. Met de gemakkelijke 14-daagse EPG (elektronische programmagids) kunnen opnames eenvoudig geprogrammeerd worden en via de harde schijf van uw televisie bekeken worden op uw tablet.

*) Vereisten: Televisietoestel geschikt voor DR+- (met harddisk recorder). Tablets vanaf Android 4.1.1 en Apple iOS 7. De Smart tv2move app is geschikt voor vrij te ontvangen televisiezenders.

 
 

Loewe Instant Channel Zapping...

Al sinds het ontstaan van de afstandsbediening, zappen we erop los. Sommigen onder ons klikken verder om reclame te vermijden, anderen omdat ze graag verrast willen worden - of om een overzicht van de programmagids te verkrijgen. Maar de komst van de moderne digitale televisie maakt het dagelijkse zappen een heuse beproeving. Overschakelen duurt bij de meeste toestellen erg lang.

Loewe lost dit op met een nieuwe functie: Loewe Instant Channel Zapping* die u toelaat om bliksemsnel van de ene zender naar de andere te zappen. Loewe gebruikt hiervoor de Dual-Tuner-technologie. Terwijl op het ene kanaal de uitzending loopt, wordt op het tweede kanaal automatisch de volgende zender voorgeladen. Als u zapt wordt gewoon het beeld verwisseld.

Razendsnel zappen met een druk op de knop, zonder vertraging.  Zo krijgt u vliegensvlug een overzicht van het televisieprogramma van de avond.

*) Beperkingen mogelijk, bv. bij achtergrondopnamen, versleutelde inhoud, PiP etc.

 
 

 
 

Loewe Artist Search...voor al uw lievelingsartiesten.

Of u nu van André Rieu, Abba of Ali B. houdt: ergens op het uitgebreide World Wide Web, ergens tussen Bangladesh en Idaho ... wordt precies datgene uitgezonden waar u naar wilt luisteren. Maar waar? Vraag het uw Loewe Connect! De Loewe Artist Search zoekt met één druk op de knop alle internet-radiostations die op dat bepaalde moment de artiest waar u naar zoekt afspelen. Bovendien geeft deze handige functie aan welke van de 30.000 zenders deze artiest het meest in hun programmering opneemt. Met een druk op de knop kunt u dan naar de gewenste zender overschakelen. Let the Music play.

 
 

Loewe Digital Media Renderer.Eenvoudig media delen.

Met de Digital Media Renderer biedt de Loewe Connect u de mogelijkheid om media-content eenvoudig van uw smartphone of tablet naar uw televisietoestel te sturen. U kunt daarmee bv. uw vakantiefoto's op het schitterende beeldscherm van de Loewe Connect bekijken, zelfgemaakte video's afspelen of gewoon muziek van uw smartphone afspelen met het op de TV aangesloten geluidsysteem.

Wij adviseren de volgende apps:
Voor Android apparaten: „BubbleUPnP", „Flipps", „iMediaShare"
voor iOS apparaten: „media:connect", „flex:player", „Flipps", „iMediaShare"