streaming

Multiroom connectivity
Wij van Camiel Dellaert beschiken we over kennis en ervaring in connectivity en het gebruik en aanleg van multiroomsystemen.

Of het nu gaat over luisteren van muziek in meerdere ruimtes, of over het gebruik van een centrale opslag voor al uw muziek. Wij hebben zowel de kennis als de apparatuur voor u.

Hoe intgegreren in uw huis
Uw woning is de basis voor een Audio systeem. Of u nu een entertainmentruimte wilt creëren of uw hele huis van geluid en beeld wilt voorzien, wij zoeken altijd naar de beste oplossing. Indien gewenst is een bezoek aan huis daarom een natuurlijke stap. Wij adviseren u bij het kiezen van de beste producten en de beste plaatsing voor een optimale integratie in uw woning.
  


Wat is er mogelijk
Indien u gaat verbouwen bespreken wij de bouwtekening en maken een leidingplan voor de betreffende installatie. Wij kunnen nauw samenwerken met de architect, interieurontwerper of elektricien van uw keuze. In bestaande woningen wordt het kabelwerk door ons zelf gelegd. Wij zitten vol inspiratie voor het "draadloos" aansluiten van uw apparatuur. Door onze professionele aandacht voor het kleinste detail blijft het interieur van uw huis behouden.

Als de installatie is voltooid, zijn wij nog niet klaar. Wij zorgen ervoor dat uw audio-videosysteem optimaal functioneert. Zo stemmen wij de kanalen voor u af, programmeren uw gekozen geluidsniveaus en laten zien hoe u het beste uit uw systeem kunt halen. Uiteraard laten wij uw huis schoon en opgeruimd achter. Wanneer wij weggaan, staan wij nog altijd stand-by. Mocht u naderhand nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

u bent van harte welkom voor een demonstratie in onze winkel.