Televisie

 
                                                       

Loewe een nieuwe serie tv’s aan het assortiment toegevoegd. De Duitse fabrikant, die bekendstaat om zijn kwaliteit komt met de betaalbare One-serie. De serie bestaat uit modellen met een formaat van32- 40-inch en 55-inch.

De Loewe One-serie tv’s is ontwikkeld voor diegenen die een prima beeldkwaliteit willen combineren met design en flexibele plaatsingsopties. Volgens Loewe zijn de tv’s nagenoeg ‘randloos’ en kunnen de verborgen speakers een krachtig en driedimensionaal stereogeluid voortbrengen.

Flexibiliteit is belangrijk in de One-serie. De tv’s kunnen met muurbeugels, tafelstandaarden, vloerstandaarden en diverse andere plaatsingsaccessoires uitgerust worden. Op deze manier moeten de tv’s in elke ruimte tot hun recht komen. prijzen vanaf 799,-


Loewe bild5 Ultra HD tv’s

De Loewe bild 5 Ultra HD tv’s komen in vier formaten; 32-inch, 40-inch, 48-inch en 55-inch. Alle modellen met een formaat van 40-inch of hoger komen met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, ondersteuning voor Ultra HD-content, vier hdmi-poorten en optioneel bluetooth. Ook is het Loewe OS smart tv-platform aanwezig. Hiermee krijg je toegang tot apps als Amazon Video, YouTube en Tidal. Ook kun je middels ‘DR+ with Multi-Recording’ het ene tv-kanaal bekijken en het andere opnemen.


 
 

 

 
 
 
                                             
                                                       

Loewe heeft de smaak goed te pakken. De Duitse fabrikant heeft met de one bild 3 bild 5 en blid 7 onlangs al een aantal premium tv’s gelanceerd, en bij ons in de showroom reeds te bewonderen.

Loewe bild 7

De nieuwe Loewe bild 7 is een oled tv  Het gaat om een minimalistisch vormgegeven tv, voorzien van de nieuwste beeldtechnieken. En leverbaar in een formaat van 55-inch of 65-inch.  De tv kan met een vloerstandaard of een tafelstandaard geleverd worden, of muurbeugel.

De bild 7 is voorzien van het nieuwste oled-paneel voor het allermooiste beeld wat er nu te koop is , en ondersteunt dan ook de 4K Ultra HD-resolutie en high dynamic range-weergave. 

Opvallend is dat de tv automatisch omhoog geschoven kan worden, waarna er onder het paneel een soundbar tevoorschijn komt.

Afbeelding invoegen

 

Ook zijn er diverse smart-toepassingen aanwezig. Zo heb je direct toegang tot apps als Tidal, Amazon en YouTube en een ingebouwde harddisk van 1TB, waarop tv-programma’s opgenomen kunnen worden. Ook kun je de harddisk gebruiken als mediaserver. De nieuwe Loewe-app voor smartphones en tablets moet de tv-ervaring doortrekken naar mobiele apparaten.